Mondzorg Wehl

Tandarts Doetinchem

Tandarts Doetinchem

Tandarts Doetinchem

Spoedtandarts Doetinchem

Tandarts Doetinchem nodig?

U bent van harte welkom bij Mondzorg Wehl.

Wanneer is er sprake van spoed?

Spoedtandarts in Doetinchem nodig?

Behandelingen

Tandarts Doetinchem

Preventieve tandheelkunde

Tandarts Doetinchem

Tips van de tandarts in Doetinchem

Wacht met tandenpoetsen nadat u heeft gegeten

Beperk de consumptie van zure en suikerhoudende voedingsmiddelen

Vervang iedere drie maanden uw tandenborstel

Vragen aan de tandarts in Doetinchem

Mondzorg Wehl is gevestigd in de directe omgeving van Doetinchem. Wij hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten. Neem gerust contact met ons op voor het maken van uw eerste afspraak. Wij kijken uit naar uw bezoek aan onze praktijk.

Mondzorg Wehl is 7,7 kilometer verwijderd van het centrum van Doetinchem en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Als u de N813 aanhoudt, dan bent u binnen ongeveer 10 minuten bij onze praktijk. Zie hier de routebeschrijving.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. U kunt zich snel en gemakkelijk inschrijven bij onze praktijk via de website. Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen in onze praktijk.

Ja, onze praktijk is rolstoeltoegankelijk. Mondzorg Wehl is de praktijk voor iedereen. Wij houden dan ook rekening met de behoeften van iedere patiënt. Heeft u specifieke behoeften? Laat het ons gerust weten. U kunt op iedere doordeweekse dag contact met ons opnemen door te bellen naar: 0314681571.

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom zetten wij gericht in op preventie. Naast het feit dat u twee keer per jaar naar de tandarts in Doetinchem kunt gaan voor een volledige gebitscontrole, kunt u zelf het benodigde doen om uw gebit gezond te houden. Wij raden u aan om minstens twee keer per dag uw tanden te poetsen, om een half uur te wachten met tandenpoetsen nadat u heeft gegeten of gedronken en om zure en suikerhoudende voedingsmiddelen zoveel mogelijk te vermijden. Wilt u meer tips ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen rondom onze praktijk? Dan kunt u overwegen om ons te volgen op social media. Wij plaatsen met regelmaat interessant en relevant nieuws op Facebook en Instagram.

Wij hebben ruimte voor nieuwe patiënten

Bever gedraaid Mondzorg Wehl
Blad Mondzorg Wehl

Op zoek naar een nieuwe tandartspraktijk?

Huiselijke sfeer

Rolstoeltoegankelijk

Voor het hele gezin

Zeer ervaren tandartsen

Op zoek naar een nieuwe tandartspraktijk?

Openingstijden

Op vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar tot 12:30.