Mondzorg Wehl

Orthodontie

Orthodontie

Orthodontie in Wehl

Orthodontistische afwijkingen

Veelgestelde vragen over orthodontie in Wehl

Orthodontie is een specialisme binnen de tandheelkunde dat is gericht op het verbeteren van de stand van de tanden. Heeft u orthodontie nodig en woont u in Wehl of omstreken? Dan bent u bij Mondzorg Wehl aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw gebit weer zal stralen, door op professionele wijze een beugel bij u te plaatsen. Schrijf u in via de website en wij zullen op korte termijn contact met u opnemen om uw eerste afspraak in te plannen.

Heeft u last van te grote of te kleine tanden, overbeet of onderbeet? Dit worden ook wel orthodontistische afwijkingen genoemd. Wij kunnen dit voor u oplossen, door een beugel bij u te plaatsen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Er zijn verschillende soorten beugels, namelijk: vaste beugels, uitneembare beugels en onzichtbare beugels. Welke beugel het beste bij u past, hangt af van uw situatie. Wij denken graag met u mee en kunnen u voorzien van een onderbouwd advies. Bel ons voor meer informatie.

Staan sommige van uw tanden scheef of zit er te veel ruimte tussen uw tanden? Een beugel kan de oplossing bieden. Een beugel zorgt ervoor dat u na verloop van tijd een mooi en recht gebit zult hebben. Wilt u uw gebit laten opknappen? U bent van harte welkom bij Mondzorg Wehl. U kunt zich snel en gemakkelijk inschrijven bij onze tandartspraktijk.

Iedereen wil graag een mooi en recht gebit hebben. Helaas heeft niet iedereen dit van nature. Hier bieden wij de oplossing voor. Wij bekijken uw gebit, brengen een advies uit en plaatsen desgewenst een beugel bij u, zodat ook uw gebit binnenkort weer zal stralen. Neem gerust eens contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen onze tandartspraktijk? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Hier plaatsen wij regelmatig interessant nieuws.

Wij hebben ruimte voor nieuwe patiënten

Bever gedraaid Mondzorg Wehl
Blad Mondzorg Wehl

Op zoek naar een nieuwe tandartspraktijk?

Huiselijke sfeer

Rolstoeltoegankelijk

Voor het hele gezin

Zeer ervaren tandartsen

Op zoek naar een nieuwe tandartspraktijk?

Openingstijden

Op vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar tot 12:30.