Mondzorg Wehl

Angst Tandarts Wehl

Heeft u angst voor de tandarts?

Angst Tandarts Wehl

Lachgassedatie in Wehl

Angst Tandarts Wehl

Tandarts angst overwinnen

Angst Tandarts Wehl

Tips van de angst tandarts in Wehl

De angst tandarts in Wehl is speciaal getraind om mensen met angst te behandelen. Als u angst voor de tandarts heeft, dan nodigen wij u graag uit om eens langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Wij leggen u graag uit hoe wij te werk gaan en hoe wij ervoor zorgen dat u met een ontspannen gevoel in onze tandartsstoel zult zitten.

Binnen onze praktijk is het mogelijk om onder lichte narcose te worden behandeld. Hiervoor maken wij gebruik van lachgas. Het lachgas brengt u in een lichte roes, waardoor u zich beter kunt ontspannen tijdens de behandeling. Dit kan ervoor zorgen dat uw tandartsangst vermindert.

Het is belangrijk om open te zijn over uw angsten. Praat erover met uw tandarts. Hij is er om u te helpen en is erin getraind om u gerust te stellen. Daarnaast kan hij uitleggen wat er tijdens de behandeling zal gebeuren, zodat u op de hoogte bent van wat u te wachten staat.

Door de focus te verschuiven naar iets wat u leuk vindt, zorgt u ervoor dat u niet continu bezig bent met de behandeling. Tijdens de behandeling kunt u bijvoorbeeld naar uw favoriete muziek luisteren of een boek lezen. Ook kunt u signalen afspreken met uw tandarts, zodat hij weet wanneer u toe bent aan een korte onderbreking.

Plan uw tandartsafspraak op een dag waarop u niet veel andere verplichtingen heeft. Als u zich niet hoeft te haasten, kunt u de tijd nemen om te ontspannen voordat u naar de tandarts gaat.

Vragen aan de angst tandarts in Wehl

Een angst tandarts is een tandarts die zich heeft gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met tandheelkundige angst en fobieën. Hij begrijpt dat patiënten met angst extra zorg en aandacht nodig hebben en maakt gebruik van verschillende technieken en methoden om patiënten te helpen ontspannen en hun angst te overwinnen. Het doel van de angst tandarts is om patiënten te helpen hun tandheelkundige problemen te behandelen en tegelijkertijd de angstgevoelens te verminderen of te overwinnen.

De methoden die een angst tandarts gebruikt om patiënten te helpen die bang zijn voor tandheelkundige behandelingen, kunnen variëren van patiënt tot patiënt en afhankelijk zijn van de ernst van de angst. Enkele veel voorkomende methoden zijn ontspanningstechnieken, zoals ademhalingsoefeningen of progressieve spierontspanning, afleidingstechnieken, zoals het afspelen van muziek of films tijdens de behandeling, en sedatie, waarbij lachgas wordt gebruikt om de patiënt te kalmeren en te ontspannen. De angst tandarts zal een behandeling op maat aanbieden die is afgestemd op de specifieke behoeften en angsten van de patiënt.

De behandeling van een angst tandarts verschilt van die van een reguliere tandarts, doordat de angst tandarts zich richt op het bieden van extra zorg en aandacht aan patiënten met tandheelkundige angst en fobieën. Hij is opgeleid om patiënten op een rustige en ontspannen manier te benaderen en maakt gebruik van verschillende technieken en methoden om patiënten te helpen ontspannen en hun angst te overwinnen. Een angst tandarts kan bijvoorbeeld sedatie, ademhalingstechnieken of afleidingstechnieken gebruiken om patiënten op hun gemak te stellen en de behandeling minder stressvol te maken.

Wij hebben ruimte voor nieuwe patiënten

Bever gedraaid Mondzorg Wehl
Blad Mondzorg Wehl

Op zoek naar een nieuwe tandartspraktijk?

Huiselijke sfeer

Rolstoeltoegankelijk

Voor het hele gezin

Zeer ervaren tandartsen

Op zoek naar een nieuwe tandartspraktijk?

Openingstijden

Op vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar tot 12:30.